خواص ترب سفید
ترب سفید اولین بار در چین کشت شد و بومی نواحی شرقی و جنوب شرقی آسیا است. این ترب با نام های دیگری مانند ترب ژاپنی، ترب چینی، مولی (به زبان هندی)، ترب دایکون و ترب اورینتال هم شناخته می شود. دارای طبع گرم و خشک است و اشکال مختلفی دارد. ترب سفید غنی از ویتامین، اسید فولیک، و آنتوسیانین ها است

ترب سفید اولین بار در چین کشت شد و بومی نواحی شرقی و جنوب شرقی آسیا است. این ترب با نام های دیگری مانند ترب ژاپنی، ترب چینی، مولی (به زبان هندی)، ترب دایکون و ترب اورینتال هم شناخته می شود. دارای طبع گرم و خشک است و اشکال مختلفی دارد. ترب سفید غنی از ویتامین، اسید فولیک و آنتوسیانین ها است، دارای ویژگی های ضدمیکروبی و ضدباکتریایی است و از عوامل موثر در مبارزه با سرطان شناخته می شوند. ویتامین های موجود در ترب می توانند اختلالات پوستی را درمان کنند. دستگاه گوارش و درمان بیماری های آن از خواص ترب و خواص گل کلم می باشد.
ترب به صورت خردشده در سالاد، سوپ، خورش کاری، برنج، و دیگر غذاها استفاده میشود. حتی می توانید به ترب تازه کمی نمک بزنید و آن را خام بخورید یا از آن برای چاشنی استفاده کنید و به عنوان یک دیپ برای کراکر و سبزیجات دیگر استفاده کنید. ترب شور همراه با پیاز قرمز را می توان برای ساندویچ استفاده کرد.
خواص ترب سفید:
- کنترل دیابت
- ضد یرقان
- سلامت قلب
- پیش گیری از سرطان
- دفع سنگ کلیه و مثانه
- تقویت سیستم ایمنی و متابولیسم
- کمک به کاهش وزن
- درمان رماتیسم و نقرس
- ریشه کن کردن قارچ
- کمک به هضم سریعتر غذا
- از بین بردن خال و لک و جوش
- تقویت کننده قوه بینایی
- درمان سیاه سرفه
- درمان نیش حشرات
- شادابی و لطافت پوست
- سلامت کبد
- رفع خشکی دهان
- درمان مشکلات تیروئیدی
- ادارا آور
- جلوگیری از بیماری های پوستی و پاک کننده پوست
- رویش موهای سر
- مقابله با تنش و استرس و فشار خون بالا
- رفع سرمازدگی بدن
- مبارزه با ریزش مو و از بین بردن شوره
- درمان مسمومیت غذایی
- تامین کننده فیبر رژیمی
- کمک به عملکرد دستگاه تنفسی
- سلامت استخوان
مضرات ترب سفید:
- ترب سفید برای افرادی که به سنگ کیسه صفرا مبتلا هستند توصیه نمی شود.
- مصرف ترب سفید ممکن است اثرات منفی روی عملکرد تیروئید به جا بگذارد.
- ترب سفید ممکن است با داروهای کاهنده فشار خون و میگرن تداخل داشته باشد.