گروه مشاوران برندینگ فراسو
گياه
تازه‌ها

میوه پاییزی خرمالو و خواص درمانی اش

خواص و مضرات خرمالو

خرمالو از میوه های پاییزی پرطرفدار است. حاوی مواد معدنی و ویتامین های بسیاری است و چربی و پروتیین بسیار کمی دارد. خرمالوها دو نوع هستند: گس و غیر گس. خرمالو گس قابل خوردن نیست چون حاوی سطح بالایی از تانین هستند. در حالی که غیر گس آن، به هنگام رسیدن تانین را از دست می دهند. برگ و گل درخت خرمالو نیز خواص دارویی دارند. خرمالو را به صورت تازه یا خشک شده می توان استفاده کرد.

برخی از خواص خرمالو عبارتند از:

  • کاهش کلسترول و چربی خون
  • تقویت قوه بینایی
  • استحکام سلامت لثه ها
  • شفافیت پوست و رفع چین و چروک آن
  • سلامت کبد
  • تقویت موی سر
  • کمک به کاهش وزن
  • تقویت کننده معده
  • اشتها آور
  • کمک به سلامت سیستم گوارش
  • رفع کم خونی
  • افزایش رشد جنین در دوران بارداری
  • رفع سنگ کلیه
  • ادرارآور
  • کنترل فشار خون
  • پیشگیری از سرما خوردگی
  • درمان یبوست
  • جلوگیری از سرطان

مضرات خوردن خرمالو:

  • خرمالو حاوی تانین است و خوردن خرمالو با معده خالی منجر به اسهال می شود و باید به مقدار محدودی مصرف شود.
  • افراط در مصرف خرمالو موجب افزايش وزن می شود.
  • کسانی که فشار خون پایین دارند نباید این میوه را بخورند چون می تواند فشار خون را کاهش دهد و منجر به بیماری های مرتبط با فشار خون پایین شود.
  • میزان قند خرمالو بالاست و افراد دیابتی باید از خوردن آن خودداری کنند.
  • پوست خرمالو هرگز نباید خورده شود چون بیشتر تانیک اسید در پوست آن متمرکز است و منجر به تشکیل سنگ در معده می شود.
  • افراط در مصرفخرمالو موجب انسداد روده می شود.
  • تانن موجود در خرمالو برای کسانی که به یبوست مبتلا هستند، مناسب نیست و آن را تشدید می کند.
  • افراد مبتلا به اختلالات روده ای یا بیماری سل نباید خرمالو بخورند یا در مصرف آن محتاط باشند.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا