گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

چگونه جلبک ها به پایداری خوراک دام کمک می کنند؟

از آنجایی که جلبک ها پروتئین بالایی دارند استفاده از آنها در خوراک دام و طیور بسیار مفید و سودبخش است ضمن آن که به تداوم بخش کشاورزی نیز کمک می کند.

از آنجایی که جلبک ها پروتئین بالایی دارند استفاده از آنها در خوراک دام و طیور بسیار مفید و سودبخش است ضمن آن که به تداوم بخش کشاورزی نیز کمک می کند.
در تحقیقاتی که انجام شد به خوراک گاوها جلبک دریایی افزودند تا تأثیر آن بر روی کاهش گاز را بسنجند. از سوی دیگر، مشخص شد که استفاده از جلبک ها به صورت مکمل خوراکی سیستم ایمنی را تقویت می کند که همین امر منجر به کاهش مصرف آنتی بیوتیک هم می گردد.
جلبک ها از نظر ارزش غذایی به سه دسته تقسیم می شوند:
۱.سبز (سبز جلبکیان) – ۲۲۰۰ گونه دارند و حاوی ۱۵تا۲۲ درصد پروتئین هستند.
۲.قرمز (قرمز جلبکیان) – ۶۱۰۰ گونه دارند و حاوی ۱۸تا۳۵ درصد پروتئین هستند.
۳.قهوه ای (قهوه ای جلبکیان) – ۱۸۰۰ گونه دارند و حاوی ۹تا۱۴ درصد پروتئین هستند.
تفاوت “جلبک های بزرگ” و “ریز جلبک ها”
جلبک های ماکرو یا بزرگ را عموما با عنوان جلبک دریایی می شناسند.
ریز جلبک ها را اغلب فیتوپلانکتون می نامند. این نوع از جلبک ها از جلبک های دریایی کوچک ترند و در واقع با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند. ریزجلبک ها منبع انرژی تجدیدپذیرند و قابل برگشت به انرژی هایی مثل روغن سوخت زیستی و گاز هستند.
دلیل استفاده از جلبک ها در خوراک دام
ارزش غذایی موجود در جلبک های ماکرو به علاوۀ اینکه یک مادۀ غذایی هستند که منبع حیوانی ندارند از آنها یک مادۀ غذایی مفید و پر خاصیت برای خوراک دام ساخته است.
تحقیقات ثابت کرده که می توان از جلبک ها به عنوان یک مکمل طبیعی و جایگزین مصرف آنتی بیوتیک در حیوانات استفاده کرد

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
itpnews
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا