گروه مشاوران برندینگ فراسو
آبزيان
تازه‌ها

خواص میگو

آشنایی با خواص میگو

میگو انتخاب اصلی علاقه‌مندان به غذاهای دریایی است زیرا خوشمزه و مغذی است. اگر با گیاهان و ادویه‌های خاص نیز ترکیب شود، طعمی فوق‌العاده دارد. میگو یک گزینه محبوب، سالم و خوشمزه برای کسانی است که می خواهند کربوهیدرات های اضافی را از رژیم غذایی خود حذف کنند. این یک غذای کاملا مغذی است و مقادیر زیادی از مواد مغذی خاص مانند ید را فراهم می کند که در بسیاری از غذاها به راحتی یافت نمی شود و برای کنترل عملکرد تیرویید و سلامت مغز لازم است. از سوی دیگر، بعضی از مردم ادعا می کنند که میگو به علت محتوای کلسترول بالای آن ناسالم است.

میگو تنها ۸۴ کالری در یک وعده ۳ اونس (۸۵ گرم) عرضه می کند و کربوهیدرات ندارد. تقریبا ۹۰٪ کالری در میگو از پروتیین می آید و بقیه از چربی می آیند. علاوه بر این، همان مقدار بیش از ۲۰ ویتامین و مواد معدنی مختلف را شامل می شود، از جمله ۵۰٪ نیاز روزانه سلنیوم، ماده ای معدنی که می تواند باعث کاهش التهاب و بهبود سلامت قلب شود.

در اینجا یک مرور کلی از مواد مغذی در یک وعده ی غذایی ۳ اونس (۸۵ گرم) میگو ارایه شده است:

کالری: ۸۴
پروتیین: ۱۸ گرم
سلنیوم: ۴۸ درصد از نیاز روزانه
ویتامین ب۱۲: ۲۱ درصد از نیاز روزانه
آهن: ۱۵درصد از نیاز روزانه
فسفر: ۱۲ درصد از نیاز روزانه
نیاسین: ۱۱ درصد از نیاز روزانه
روی: ۹ درصد از نیاز روزانه
منیزیم: ۷ درصد از نیاز روزانه

میگو همچنین منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۶ و امگا ۳ است، علاوه بر آنتی اکسیدان های استاتسانانت، که ممکن است دارای مزایای سلامتی مختلف باشد.

مهمترین خواص میگو

  • کالری پایین
  • حفظ سلامت پوست، مو و ناخن
  • جلوگیری از کم‌خونی
  • افزایش انرژی
  • منبع مواد مغذی
  • فرآوری چربی‌ها
  • کاهش خطر افسردگی
  • کاهش خطر کم‌کاری تیرویید
  • جلوگیری از پیری زودرس
  • دریافت چربی سالم‌تر
  • جلوگیری از سرطان پروستات
  • سرشار از پروتیین
  • تقویت استخوان‌ها
  • تعادل هورمون‌ها
  • جلوگیری از سرطان
  • جلوگیری از بیماری‌ قلبی و دیابت و مشکلات کلیوی
  • منبع امگا۳
  • ماده ضد التهاب
  • افزایش اشتها
  • داروی کم‌خونی
  • فسفر بالا
  • کمک به عملکرد غده تیرویید
  • حفظ سلامت چشم‌ها
  • حفظ سلامت استخوان‌ها
  • کاهش وزن
  • تقویت ریشه مو
  • حفظ سلامت سلول‌های خونی
  • حفظ سلامت مغز
  • ریزش مو را متوقف می‌کند
  • تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد
  • از شدت گرفتگی‌های قاعدگی کم می‌کند
  • خطر سکته و حملات قلبی را کاهش می‌دهد
  • سنتز پروتیین عضلات را بهبود می‌بخشد
  • محافظت از کبد

 

۳ پیشنهاد برای مصرف میگو

الف. میگو را سرخ نکنید: اگر میگو را سرخ نکنیم، از خواص کامل میگو بهره‌مند می‌شویم. وجود کلسترول بد در روغن سرخ کردنی باعث ایجاد کلسترول بد در میگو نیز می‌شود.

ب. میگو را بخارپز کنید: اگر می‌خواهیم میگویی با کلسترول بد پایین داشته باشیم، بخارپز کردن آن راه سالم‌تری است.

پ. میگو را کبابی کنید: کباب کردن میگو راه سالم دیگری برای پخت آن است زیرا مواد مغذی موجود در آن حفظ شده و می‌توانیم از طعم خوب آن نیز لذت ببریم.

عوارض جانبی و مضرات میگو

۱. مسمومیت جیوه: مصرف بیش از اندازه میگو خطر مسمومیت جیوه را به همراه دارد زیرا میگو دارای سطوح متفاوتی از جیوه است.

۲. نارسایی کلیه: چون میگو میزان زیادی پورین دارد، می‌تواند مشکل اوریک اسید و نارسایی کلیه را تشدید کند.

۳. حساسیت زایی: میگو می‌تواند باعث بروز حساسیت شود. واکنش‌های حساسیتی به میگو مثل راش و خارش پوست، تهوع، استفراغ و سردرد شدید هستند.

۴. بالا بردن کلسترول: مصرف بیش از اندازه میگو می‌تواند سطح کلسترول را بالا ببرد که برای افراد مبتلا به پرفشاری خون، سکته و بیماری قلبی خطرناک است.

 

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
بازده7گنجویکی پدیا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا