گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

سالیانه ۱۴ هزار تن قارچ خوراکی در قزوین تولید می شود

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : سالیانه بیش از 14 هزار و 862 تن قارچ خوراکی در واحدهای تولیدی این استان تولید می شود .

به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، علی اکبری با اعلام این مطلب افزود : این میزان قارچ خوراکی در ۳۵ واحد تولید و پرورش قارچ تولید می شود .

وی اظهار کرد: از این تعداد ۲۶ واحد پرورش قارچ خوراکی دارای پروانه تاسیس هستند که ظرفیت تولید  ۱۸هزار و ۱۹۶ تن در سال است .

به گفته وی، در حال حاضر ۹ واحد تولید کمپوست به بهره برداری رسیده اند ظرفیت تولید ۳۶۰ هزار تن در سال  را دارند.

اکبری افزود : همچنین ۲ واحد تولید کمپوست که پروانه تاسیس دریافت کرده اند  ۹۰۰۰۰ تن در سال تولید دارند.

به گفته این مقام مسئول، همچنین   ۵ واحد تولیدبذر قارچ  با ظرفیت  چهار میلیون ۹۷۴ هزار لیتر در سال در استان فعال هستند

اکبری یاد آور شد: استان قزوین در تولید کمپوست (بستر کشت قارچ) در سال ۹۵ توانست رتبه اول کشور را به خود اختصاص دهد .

به گفته وی، اولین پروانه بهره برداری در سطح کشور برای  تولید خاک پوششی استاندارد با ظرفیت  ۶۰۰۰ متر مکعب در سال در استان قزوین صادر شده است.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا