گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

برندسازی محصولات سالم و پاک مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری

دیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش کیفیت محصولات دامی و لبنی عشایر گفت: محصولات تولیدی عشایر استان به لحاظ بهره‌گیری از طبیعت، تولیدات پاک و ارگانیک" بِرنَدسازی"می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری خبر داد،سال آینده برند پاک و ارگانیک محصولات تولیدی عشایر در حوزه فرآورده‌های گوشتی را اخذ خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: در این راستا گوشت تولیدی دام عشایر به صورت برند خاص و در قالب محصولات سالم، پاک و ارگانیک به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی، حدود ۲۰ درصد از گوشت قرمز این استان توسط عشایر در زمان استقرار در مناطق ییلاقی تولید می‌شود.

حسین‌پور افزود: امسال حدود ۱۹ هزار تن محصولات لبنی و ۲۵۰ تن پشم گوسفند دامی تولید و روانه بازار مصرف شد.

وی، به بافت منطقه عشایرنشین استان که موقعیت مناسبی را برای تولید محصولات ارگانیک فراهم کرده اشاره کرد و گفت: با برندسازی محصولات تولیدی عشایر استان در کنار بهبود معیشت عشایر زمینه رقابت در بازارهای داخلی و خارجی به دلیل پاک و ارگانیک بودن از سایر تولیدات را رونق می‌دهد.

به گفته وی، عشایر چهارمحال و بختیاری با داشتن یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام سبک ، بیش از ۶۰ درصد تولیدات دامی استان را تامین می‌کنند.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا