اخبار و رویدادها

چقدر برنج، گوشت و روغن از سفره‌های مردم پرید؟ جزئیات کاهش ۲۰ تا ۳۰درصدی مصرف کالاهای اساسی درپی گرانی ها + جدول

بررسی مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد متوسط مصرف کالاهای اساسی کاهش قابل توجهی یافته است به عنوان مثال مصرف گوشت گوساله ۲۰ درصد و گوشت گوسفندی ۲۹ درصد در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۵ کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، متوسط مصرف کالاهای اساسی در سال های اخیر کاهش قابل توجهی یافته است، به عنوان مثال مصرف برنج خارجی ۸ درصد، گوشت گوساله ۲۰ درصد، گوشت گوسفندی ۲۹ درصد، روغن نباتی ۶ درصد و قند و شکر ۴ درصد در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۵ کاهش یافته است. این کاهش برای دهکهای پایین درآمدی به مراتب بیشتر نیز بوده است. برای نمونه میزان کاهش مصرف دهک سوم درآمدی در جدول زیر قابل مشاهده است. 

جدول متوسط مصرف کالاهای اساسی در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۸ (گرم در ماه به ازای هر فرد):

چقدر برنج، گوشت و روغن از سفره‌های مردم پرید؟ جزئیات کاهش ۲۰ تا ۳۰درصدی مصرف کالاهای اساسی درپی گرانی ها + جدول

نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس نشان میدهد اتخاذ سیاستی در راستای تأمین بخشی از نیازهای معیشتی خانوارهای کشور به ویژه خانوارهای کم برخوردار بسیار ضروری است. با این حال بسته به میزان منابع در دسترس، جامعه هدف میتواند متفاوت باشد.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
خبرگزاری تسنیم
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا