گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

راهکارهای کاهش سرمازدگی محصولات کشاورزی

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی براساس اطلاعیه هواشناسی مبنی بر وقوع یخبندان، گفت: با توجه به زمان برداشت زرشک و زعفران، کشاورزان در صورت امکان محصولات خود را از باغ ها و مزارع برداشت کنند.

به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان جنوبی، مهدی عصمتی پور افزود: کشاورزان با توجه به سرمازدگی محصولات و وقوع یخبندان برای پیشگیری از وقوع خسارت به محصولات کشاورزی، محصولات برداشت شده را جمع آوری و به مکان های مناسب انتقال دهند.

وی بیان کرد: همچنین آبیاری مزارع در صورت داشتن فرصت دو تا سه روزه تا وقوع یخبندان به کشاورزان توصیه می شود.

عصمتی پور تأکید کرد: رعایت تاریخ کاشت مناسب، استفاده از ارقام سازگار، استفاده از کودهای پتاسه و آبیاری نکردن مزارع در شب وقوع یخبندان از مهمترین اقدامات برای کاهش خسارات احتمالی یخبندان است.

وی اظهارداشت: روشن کردن آتش در اطراف باغ و مزارع با رعایت شرایط زیست محیطی و نکات ایمنی، ایجاد دود، استفاده از دستگاه مه پاش، استفاده از بادشکن های زنده(ازجمله درختان)در اطراف مزارع، کاشت بوته در اطراف مزارع یک دیگر از  راهکارهای کاهش خسارت سرمازدگی محصولات می باشد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی به گلخانه داران نیز توصیه کرد: سیستم گرمایشی واحدهای گلخانه ای را بررسی و محصولات قابل برداشت را جمع آوری کنند.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ايانا
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا