گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

افزایش ۳۰ درصدی مصرف تخم مرغ به دلیل گرانی گوشت

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار با بیان این که امسال به دلیل گران بودن قیمت مواد پروتئینی تقاضای بسیار زیادی برای مصرف تخم مرغ بوده است گفت: مصرف تخم مرغ امسال نسبت به سال گذشته تا ۳۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ناصر نبی پور با بیان این که مصرف سرانه تخم مرغ در کشور تا سال گذشته ۱۰ تا ۱۰.۵ کیلوگرم بوده است گفت امسال بواسطه کاهش قدرت خرید مردم و گران بودن قیمت سایر مواد پروتئینی تقاضای بسیار زیادی برای مصرف تخم مرغ بوده است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار گفت: مصرف تخم مرغ امسال نسبت به سال گذشته ۲۰ تا ۳۰ درصد بیشتر شده است.

وی در ادامه افزود: امسال مصرف سرانه تخم مرغ به ۱۳ کیلوگرم رسیده است.

نبی پور اظهارداشت: هم اکنون قیمت تخم مرغ بطور میانگین هفت هزار و ۸۰۰ تا هشت هزار تومان به ازای هر کیلوگرم است اما قیمتی که مرغداران از ابتدای سال جاری تاکنون فروخته اند هنوز میانگین قیمتی به شش هزار و ۵۰۰ تومان نرسیده در صورتی که قیمتی که سازمان حمایت اعلام کرده هفت هزار و ۷۴۰ تومان درب مرغداری است.

وی ادامه داد: فاصله قیمتی فروش مرغداران در درب مرغداری با قیمت مصوب سازمان حمایت به ازای هرکیلوگرم ۱۲۰۰ تومان است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار در خصوص دلائل این فاصله قیمتی گفت: سال گذشته تولید تخم مرغ در کشور زیاد بود واز دی ماه قیمت تخم مرغ به شدت افت پیدا کرد.

وی گفت: قیمت هرکیلو تخم مرغ در سه ماهه سال جاری بطور میانگین چهار تا چهار هزار و ۲۰۰ تومان شد درصورتیکه قیمت تمام شده هفت هزار و ۵۰۰ تومان بود.

نبی پور افزود: مرغداران تخم مرغ های تولیدی خود را سه هزار و ۵۰۰ تومان زیر قیمت فروختند به همین دلیل تعداد زیادی از گله های خود را برای کشتار به کشتارگاه ها فرستادند.

وی اظهارداشت: ناگفته نماند با کشتار گله های مرغ تخمگذار کمبودی به لحاظ تولید تخم مرغ در کشور ایجاد نشد و همین حال نیز ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن مازاد تولید تخم مرغ در مملکت وجود دارد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار یادآورشد: امسال با ترفند وزارت جهاد کشاورزی و اتحادیه گله های مرغ تخمگذار بجای ۹۰ هفتگی ۱۱۰ هفته روانه کشتارگاه شدند تا در تامین تخم مرغ کمبودی در فصل سرد سال به خصوص زمستان ایجاد نشود چون طبق معمول میزان مصرف این کالای پروتئینی در فصل سرد سال افزایش پیدا می کند.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
خبرگزاری تسنیم
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا