گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

راه‌اندازی واحد بسته‌بندی کاه و بقایای نخود در کرمانشاه

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خبر داد؛ یک واحد بسته بندی کاه و بقایای نخود در استان با هدف صادرات راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمانشاه، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خبر داد؛ یک واحد بسته بندی کاه و بقایای نخود در  استان با هدف صادرات راه اندازی گردید.

سعید کریمی با اعلام این مطلب افزود: این واحد یکی دیگر از واحدهای زیر بخش صنایع تبدیلی در زمینه پاک کردن و بسته بندی انواع کاه و کلش و بقایای نخود برداشت شده است که به منظور صادرات راه اندازی شده است.

کریمی افزود: در این واحد تولیدی انواع کاه و کلش بخصوص کاه و کلش نخود با هدف صادرات به کشور دبی در بسته های ۳ تا ۵ کیلویی بسته بندی شده و مستقیما ارسال می گردد.

کریمی در ادامه به مصارف صادرات این محصول در کشور دبی اشاره داشت و خاطرنشان کرد؛ محصول مورد نظر به‌منظور خوراک شتر مورد مصرف قرار می‌گیرد.

وی گفت: کاه و‌کلش باقیمانده از محصول نخود تولیدی استان بیش از سایر استانهای کشور و همچنین کشورهای منطقه مورد استقبال شتربانان دبی قرار گرفته است.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا