گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

برداشت پُررنج بِرنج زیر تیغ گرما

برداشت پُررنج بِرنج زیر تیغ گرما

برداشت برنج در سوادکوه شمالی (شیرگاه) به روش دستی و مکانیزه آغاز شد.مازندران ۲۱۵ هزار هکتار شالیزار دارد و برداشت محصول به صورت دستی و یا مکانیزه در دست انجام است.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
خبرگزاری مهر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا