گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

تولید ۲۵ هزار تن گوشت سفید در بابل/ گردش مالی سه هزار میلیاردی

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل از تولید سالانه 25 هزار و 917 تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی‌گل‌زاده گفت: سالانه ۲۵ هزار و ۹۱۷ تن گوشت سفید به ارزش ناخالص ۳ هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل ادامه داد: تولید گوشت سفید در این شهرستان نسبت به تولید استان ۹.۵ درصد است.

وی با اشاره به اینکه میزان مصرف گوشت سفید تولیدی در این شهرستان ۱۳ هزار و ۵۵۴ تن است، افزود: ظرفیت صادرات گوشت سفید به خارج از این شهرستان ۱۲ هزار و ۳۶۳ تن است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل بیان کرد: گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌هاست، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.

وی تصریح کرد: مقاوم کردن استخوان ها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، کاهش خطر بروز آرتروز، پیشگیری از سرطان، کمک به رشد کودکان، پیشگیری از آلزایمر، سلامت قلب و عروق از خواص گوشت مرغ است.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا