گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

آغاز گرده‌افشانی انجیر در استهبان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان از آغاز برداشت محصول بَر انجیر در این شهرستان خبر داد و گفت: گرده افشانی در بزرگترین انجیرستان انجیر خشک جهان با وسعت 24 هزار و 500 هکتار هر ساله از اوایل خرداد ماه آغاز و تا نیمه اول تیر ماه ادامه می یابد.

مهدی اعیان‌منش در گفتگو با خبرنگار ایانا در استان فارس، با اشاره به اینکه نیاز بَر انجیر در این شهرستان سالانه ۲۲۵۰ تن است،تصریح کرد: سطح زیر کشت باغ های بَر انجیر در استهبان ۲۲۰۰ هکتار است که از این میزان ۵۳۰ هکتار از باغ ها بارور بوده و در این شهرستان ۱۳۲۵ تن “بَر انجیر” تولید می شود.

وی افزود: با توجه به کمبود تولید بَر انجیر در شهرستان استهبان، این نیاز از شهرستان های شیراز، جهرم، داراب، فسا و … تامین می شود.

به گفته اعیان منش؛ بهترین رقم گرده افشان “پوزدنبالی ایج” و “دانه سفید” است که باعث افزایش کمی و کیفی محصول انجیر می شود.

او با بیان اینکه از لحاظ فنی، زمانی است که قطر میوه انجیرخوراکی به ۹ تا ۱۳ میلی متر برسد، بهترین مرحله گرده افشانی است، ابراز کرد: باروری انجیر خوراکی با گرده‌افشانی و انتقال گرده از پرچم میوه‌های درخت انجیر بَر با زنبور گرده‌افشان “بلاستوفاگا” به سطح کلاله گل‌های خامه ‌بلند در میوه خوراکی انجام می‌شود.

اعیان منش تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و بارندگی های خوب سال زراعی جاری پیش بینی می شود بیش از ۲۰هزار تن انجیر باکیفیت از انجیرستان های استهبان برداشت شود.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا