گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

راه‌اندازی کارگاه‌ صنایع‌ دستی در اصفهان در پیچ وخم بروکراسی اداری

قائم مقام کارگروه توسعه گردشگری پایدار اصفهان گفت: انحصار در ارائه مواد اولیه و بروکراسی عجیب و غریب اداری برای راه اندازی کارگاه از آسیب های وارده بر پیکر صنایع دستی اصفهان است.

محمد مهرچیان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به سابقه تمدنی چند ده هزار ساله ایران اظهار داشت: کشور ما، یکی از سه تمدن اصلی بشر و طبق روایت تاریخ و بررسی‌های باستان شناسی قدیمی ترین تمدن جهان و نقطه عطف ارتباط تمدن شرق به تمدن غرب است.

وی افزود: یکی از مزیت‌های پایدار ایران در طول تاریخ صنایع دستی استراتژیک (لوازم زندگی) و صدور به شرق دور و اروپا و کشورهای شمالی و جنوبی هم مرز با آب‌های آزاد و اقیانوس بوده است؛ و بدین سبب در هزاران سال گذشته، هرچند به دلیل شناخته شده بودن در جهان (که در هزاره سوم آن را برند منطقه‌ای می‌نامند) مورد هجمه‌های بسیار قرار گرفته است.

این کارشناس حوزه گردشگری و صنایع دستی با اشاره به وضعیت صنایع دستی استان اصفهان به ویژه پس از بحران کرونا تصریح کرد: سیاست‌های اشتباه در این حوزه و ویروس منحوس ضربه‌های مهلکی بر صنعت صنایع دستی وارد کرد.

بروکراسی عجیب و غریب اداری برای راه اندازی کارگاه‌های صنایع دستی

وی ادامه داد: انحصار در ارائه مواد اولیه و زیرساخت، بروکراسی عجیب و غریب اداری برای راه اندازی کارگاه، مالیات، بیمه، جریمه‌های نامتعارف سازمان‌ها، هزینه گزاف انرژی و غیره از آسیب‌های مهم بر پیکر صنایع دستی است و در نهایت هم در حوزه صادرات، بدون حمایت درست، با قوانین نامناسب گمرکی و عدم حمایت در بازار هدف و وجود واسطه گران را می‌توان از علل کمبود رونق در صنایع دستی برشمرد.

مهرچیان بیان داشت: به راستی وقت آن رسیده است که دلالان این حوزه، دوره‌ای آموزشی در موضوع راهکارهای برون رفت و رفع موانع تولید و فروش را برای سازمان‌های دولتی و بخش خصوصی (اتاق‌های بازرگانی و اتاق‌های مشترک) بگذارند و گره از کار صنعتگر ما بگشایند.

راه اندازی میز ملی صادرات صنایع دستی ضروری است

وی با ابراز امیدواری از غلبه بر ویروس کرونا گفت: شاید پس از غلبه بر ویروس منحوس امیدواریم بر ویروس‌های اقتصادی و موانع موجود در تولید، فروش داخلی و صادرات صنایع دستی فائق شویم و با راه اندازی میز ملی صادرات صنایع دستی بتوانیم بخشی از مسائل و موانع تولید و صادرات را در این حوزه حل کنیم.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
خبرگزاری مهر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا