گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

یزد؛ رتبه ششم تولید محصول زعفران در کشور

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: زعفران تولیدی استان به دلیل شرایط آب و هوایی و خاک مناسب از کیفیت بالایی برخوردار است و یزد رتبه ششم تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان یزد، سیّدجمال سجادی‌پور‏، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بابیان اینکه ۲ هزار و ۷۶۰ کیلوگرم زعفران در استان تولید می‌شود، افزود: امسال با افزایش ۱۰۴ هکتار به مجموع زیرکشت ، سطح زیرکشت آن به ۸۵۰ هکتار افزایش می‌یابد و میزان برداشت این محصول به حدود سه هزار کیلوگرم افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه در هر هکتار از مزارع زعفران حدود ۲۵ نفر اشتغالزایی ایجاد می‌شود، اظهار کرد: بیشترین سطح زیرکشت این محصول در استان در شهرستان‌های بهاباد، بافق، مهریز و ابرکوه قرار دارد که بهاباد با ۴۰۰ هکتار بیشترین سطح زیرکشت این گیاه را داراست.  و از هر هکتار آن ۵.۵ کیلوگرم محصول خشک برداشت می شود .

سجادی پور زعفران را محصول ارزآور و کم‌آبخواهی دانست که به دنبال تداوم خشکسالی  در سالهای اخیر، توجه کشاورزان زیادی در استان به این محصول ارزشمند جلب شده است.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا