افزایش ۲۰درصدی تولید زردآلو در استان تهران
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به برآورد تولید بیش از 83هزارتن زردآلو در باغات استان گفت: تولید زردآلو در استان تهران امسال 20 درصد افزایش یافت.
عباس کاری جعفری در گفتگو با خبرنگار ایانا در استان تهران اظهار کرد: زردآلو هر ساله در بیش از ۳هزار هکتار از استان تهران تولید می شود که عمده این باغات در شهرستان های شهریار و ملارد قرار دارد.
وی تیرماه را زمان برداشت زردآلو در استان تهران اعلام کرد و افزود: برآورد برداشت این میوه تابستانی امسال ۸۳ هزار ۲۰۰ تن است که در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصدی افزایش یافته است.
کاری جعفری تصریح کرد: زردآلوی تولیدی استان تهران از کیفیت بالایی برخوردار است و محصول تولید ی باغداران استان علاوه بر تازهخوری، خشک شده و قسمتی از آن نیز به کارخانههای صنایع تبدیلی استان ارسال میشود.
وی با تاکید بر گلدهی زودهنگام زردآلو در مقایسه با سایر محصولات تابستانی گفت: خوشبختانه امسال باغات غرب استان تهران از وقوع تگرگ، سرمازدگی و سایر بحران های جوی به دور بود که رشد تولید این محصول را درپی داشت.
به گفته مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، ۶درصد باغات استان به تولید زردآلو اختصاص دارند و ۷۰درصد زردآلوی استان نیز در شهرستان شهریار تولید می شود.