آغاز برداشت سیر در میاندورود
مدیر جهاد کشاورزی میاندورود از پیش بینی تولید 624 تن سیر در مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید اسماعیل علوی بیان کرد: امسال ۵۲ هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان میاندورود به کشت سیر اختصاص یافت که ۴۸ هکتار آن در مزارع خشکه زاری و ۴ هکتار آن در زمین های شالیزاری بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود ادامه داد: پیش بینی می شود امسال با میانگین عملکرد ۱۲ تن در هکتار، ۶۲۴ تن سیر در این شهرستان تولید شود.
وی در باره خواص سیر بیان کرد: سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های B2، B1 و B3 است و در درمان بیماری هایی چون کاهش فشار خون بالا، کاهش تصلب شریان، کاهش ابتلا به سرطان ها، کاهش عفونت قارچی، پیشگیری از آلزایمر و زوال عقل، افزایش میل جنسی و توان جسمی بویژه در ورزشکاران، درمان ریزش مو، حفظ سلامت استخوان بویژه در زنان یائسه، لاغری و کاهش وزن و درمان سرماخوردگی موثر است.