گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

تولید سالانه بیش از ۱۱۰۰ تن گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از تولید سالانه بیش از 1100 تن گوشت بوقلمون در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان غربی، رضا یوسفی رضایی با اعلام این خبر گفت: ۱۵ واحد پرورش و تولید گوشت بوقلمون با ظرفیت پرورش ۶۸ هزار و ۴۰۰ قطعه در هر دوره در آذربایجان غربی فعال است که سالانه دو نوبت ۴ و نیم ماهه جوجه ریزی در این واحد ها انجام می گیرد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ درصد از گوشت بوقلمون استان در خوی تولید می شود، افزود: سهم شهرستان خوی از مجموع ۱۵ واحد تولیدی ، تعداد۵ واحد با ظرفیت ۲۵ هزار قطعه در هر دوره است و بزرگترین واحد پرورش و تولید بوقلمون استان با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه در سال در خوی فعال است.

رضایی با اشاره به مزایای مصرف گوشت بوقلمون تصریح کرد : گوشت بوقلمون کم چرب بوده و کلسترول پایینی دارد و درپیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های مربوط به اختلالات چربی خون حائز اهمیت است.

وی خاطر نشان کرد: پرورش بوقلمون یکی از عرصه های اقتصاد مقاومتی است که درآمدزایی خوبی را به همراه دارد و توسعه واحد های بوقلمون جز سیاست‌هاو اولویت‌های جهاد کشاورزی در تامین گوشت مورد نیاز کشور است.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا