گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

کشت زعفران به روش آیروپونیک در تنگستان

کشت زعفران به روش آیروپونیک در فضای بسته در شهرستان تنگستان اجرا شد به نحوی که میزان تولید آن هفت برابر کشت سنتی است.

به گزارش خبرنگار ایانا از استان بوشهر، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنگستان گفت: در منطقه گورکات شهرستان تنگستان از توابع استان بوشهر، کشت زعفران به روش آیروپونیک در فضای بسته به میزان ۱۴۰ کیلوگرم پیاز زعفران اجرا شد.

حمزه عباسی پوربحرانی افزود: یکی از روش های کشت زعفران کشت آیروپونیک یا هواکاشت است. در این روش به جای آب و خاک از رطوبشت استفاده می شود و نیازی به تهیه گلدان های ویژه و تعویض آنها نیست و تمام مراحل تغذیه گیاه تنها از طریق رطوبت محیط صورت می گیرد و پیازها هیچ گونه تماس مستقیمی با آب ندارند.

عباسی پوربحرانی عنوان کرد: از بزرگترین مزیت های این روش استفاده از حداکثر فضا و سطح زیر کشت به سبب طبقاتی بودن و تراکم کشت بالاست و میزان تولید نیز به طرز چشمگیری افزایش خواهد داشت به نحوی که حدود ۷ برابر کشت سنتی است و کیفیت محصول نیز بهتر است و احتمال آفات و بیماری هایی که از خاک به زعفران وارد می شوند به صفر می رسد. در این روش که حدود ۴ ماه طول می کشد، از هزار کیلو پیازچه زعفران درشت می توان معادل ۲-۱کیلو زعفران برداشت کرد.

وی اظهار داشت: کشت زعفران ارزش بالایی برای کشور دارد به طوریکه با کشت آن ارزش افزوده و سود بالایی از صادرات آن نصیب تولیدکننده می شود.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا