گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

رونق تولید با اهلی کردن زیره

در دومین روز از هفته پژوهش، سخنرانی علمی با عنوان کشت و اصلی کردن زیره کرمانی در محل سالن اجتماعات مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، در این مراسم یوسف امامی‌پور عضو هیات علمی بخش تحقیقات جنگل و مرتع این مرکز با بیان اینکه زیره سیاه کرمانی درحالت عادی پس از کاشت بذر بعد  از چهار یا پنج سال بذر می دهد گفت: در پی سالها مطالعه و بررسی شرکتی دانش بنیان این مسیرزمانی را کوتاه کرده و می تواند پیاز آماده کشت را در اختیار متقاضیان قرار دهد.

وی تولید مراتع استان را بسیار کم اعلام و افزود: با اهلی کردن زیره کرمانی می‌توان رونق مجدد این محصول را شاهد باشیم.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا