گروه مشاوران برندینگ فراسو
سایر
تازه‌ها

کارآفرینی در روستا با پرورش مرغ محلی

پرورش مرغ محلی در روستاها

پرورش مرغ محلی یکی از گزینه های مناسب برای روستاییان است تا هم گوشت و تخم مرغ مصرفی خود را تامین کنند و هم با توسعه این کار، کسب درآمد کنند. مرغ محلی با گردش در گردشگاه و یا طبیعت می تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد نیاز غذایی خود را تامین کند. برای پرورش مرغ محلی نیاز به تجهیزات خاصی نیست و می توان با استفاده از وسایل پیش پا افتاده و معمولی ملزومات مورد نیاز آن ها مانند لانه، دانخوری، آبخوری و … را تهیه کرد. بهتر است برای شروع کار جوجه ها را از جاهایی تهیه کنید که مطمین هستید آلودگی ندارند. ضد عفونی کردن کف بستر و آماده سازی کف بستر  با پوشال های مقوایی، خاک چوب، سبوس برنج و کاه امکان پذیر است.

مزایای پرورش مرغ محلی نسبت به مرغ صنعتی:

  • مرغ محلی نسبت به سرما و گرما و شرایط آب و هوایی مختلف سازگاری بهتری دارد
  • مرغ محلی نسبت به مرغ های صنعتی به بیماری ها مقاوم ترند
  • میزان تلفات در مرغ محلی کمتر است
  • مرغ محلی نیاز به تغذیه ی خاصی نیاز ندارد و می توان پس مانده غذاها و سبزیجات را هم به آن ها خوراند
  • تخم مرغ و گوشت مرغ محلی به لحاظ طعم و مزه گوشت از مزیت های بهتری نسبت به مرغ های صنعتی برخوردارندپرورش مرغ محلی در روستاها

محدودیت ها

  • دوره ی رشد مرغ محلی طولانی است
  • به دلیل ارتباط مرغ ها با کود های موجود در بستر امکان اشاعه بیماری هایی مانند کوکسیدیوز در آن ها وجود دارد
  • مرغ های محلی تحرک و جنب و جوش بیشتری دارند بنابراین برای نظافت و تمیز کردن بستر آن ها به وقت بیش تری نیاز است

۰%

امتیاز کاربر: ۳.۷۵ ( ۱ نتایج)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا