توسعه کشت زرشک در اصفهان
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: با توجه به اینکه زرشک نسبت به شوری و کم آبی سازگار است از کشت این گیاه در اصفهان حمایت می کنیم.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، احمدرضا رئیس زاده مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به برداشت محصول زرشک از ۱۰ روز گذشته از باغات اصفهان اظهار داشت: محصول زرشک در استان اصفهان توسط باغدار برخواری برای نخستین بار ۱۵ سال پیش انجام شد که خوشبختانه این محصول در استان اصفهان به ثمر نشست و توسعه یافت.
وی با بیان اینکه گیاه زرشک نسبت به شوری و کم آبی مقاوم است میتواند جایگزین کشتهای آب بر در استان اصفهان شود، گفت: در راستای حمایت از کشت زرشک در استان اصفهان در راستای ارائه یارانه و تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی به ازای هر هکتار به کشاورزان اقدام شد.
بیشترین سطح زیر کشت زرشک در شهرستان برخوار
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه بیشترین سطح زیر کشت زرشک به شهرستان برخوار اختصاص دارد، تصریح کرد: ۱۰ هکتار ازباغ های شهرستان برخوار، سه هکتار در شهرستان اصفهان و نیم هکتار هم در شهرستانهای فریدونشهر و شهرضا زیر کشت زرشک قرار گرفته است.
وی با اشاره به تولید ۷۰ تن زرشک در سال جاری گفت: در سال گذشته ۱۰ هکتار از باغات استان اصفهان به کشت زرشک تخصیص یافت که امسال به ۱۴ هکتار افزایش یافت و با توجه به سازگاری اقلیمی گیاه زرشک در استان اصفهان از کشت این گیاه توسط باغداران اصفهانی حمایت خواهد شد.
رئیس زاده به مصارف تازه و خشک گیاه زرشک در استان اصفهان هم اشارهای کرد و گفت: از سال گذشته با احداث کارگاه خشک کردن و بسته بندی، محصول زرشک از استان اصفهان صادر میشود.