گروه مشاوران برندینگ فراسو
دانستنی‌ها
تازه‌ها

کچلی انتهای ذرت خوراکی

🌽 کچلی انتهای ذرت خوراکی
در اثر کمبود نیتروژن (ازت) می باشد که بطور کلی دوهفته قبل از گل دادن و حداکثر سه هفته پس از آن نیاز به ازت را دارد. یکی از مراحل مهم نیاز به ازت زمانی است که ارتفاع بوته به ۴۵ سانتی متر می رسد. اگر در این مرحله گیاه دچار کمبود ازت شود تعداد دانه در ردیف کم میشود در نتیجه عملکرد نهایی افت پیدا می کند.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا