روی خوش کشاورزان اصفهانی به محصولات بیولوژیک
۷۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان اصفهان زیر کشت گوجه فرنگی بیولوژیک رفت.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اختصاص هزار و ۵۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این استان به کشت گوجه فرنگی گفت:در ۷۰ هکتار از این زمینها گوجه فرنگی به روش بیولوژیک و بدون استفاده از سموم شیمیایی کشت شده است.
محمدرضا افلاکی افزود: در این روش با رهاسازی عوامل بیولوژیک و همچنین حمایت از عوامل موجود (بومی) موجب کاهش سموم شیمیایی در عرصه تولید محصول میشود.
وی گفت: استفاده نکردن از کودها و آفت کشهای شیمیایی مضر سبب بهبود کیفیت خاک، محصول و کاهش آلودگیهای زیست محیطی میشود.
افلاکی افزود: رهاسازی زنبور «تریکوگراما» و «براکون» برای مبارزه بیولوژیکی با آفات کرم میوهخوار و پروانه هلیوتیس از روشهای طبیعی مبارزه با آفات درمزارع گوجهفرنگی است.
در راستای تولید محصول سالم و نیز کاهش مصرف سموم در محصولات کشاورزی با همکاری بخش خصوصی از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون طرح مدیریت تلفیقی آفات و بیماریها با محوریت کنترل بیولوژیک در محصولات گوجه فرنگی اجرا شده است.