کشت گلخانهای، آب کم، ارز زیاد و اشتغال دائمی را یکجا دارد
تسهیلات ارزان قیمت و ارائه مجوزات و پروانه در سریعترین زمان از جمله اقدامات حمایتی است که برای توسعه کشت گلخانهای انجام میشود.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، احمدرضا رئیسزاده مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان از حرکت وزارت و سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان به سمت کشتهای کم آببر از جمله گلخانهای خبر داد و گفت: تسهیلات ارزان قیمت و ارائه مجوزات و پروانه در سریعترین زمان از جمله اقدامات حمایتی است که برای توسعه کشت گلخانهای انجام میشود.
وی با بیان این که محصولات گلخانهای رتبه نخست تولید را در استان اصفهان دارند، توضیح داد: فلفل دلمهای، گوجه، خیار و بادمجان به صورت عمده در ۲ هزار هکتار گلخانههای اصفهان کشت میشوند که مجموعاً در سال ۹۸ بالغ بر ۲۸۰ هزار تن محصول دادند، بعد از محصولات گلخانهای، بیشترین تولید اصفهان مربوط به سیب با حجم ۱۹۰ هزار تن میشود.
رئیسزاده با بیان این که در سالهای اخیر کشت گلخانه به صورت سالانه ۱۵۰ هکتار افزایش داشته، عنوان کرد: سال گذشته با همین توسعه صورت گرفته شاهد افزایش ۱۲ درصد در تولید محصول بودیم.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان در خصوص مزیتهای این نوع از کشت گفت: کشت گلخانهای در کنار مصرف آب کمتر، اشتغالزایی بالایی دارد و از آن مهمتر اشتغالش دائمی است بر خلاف کشت سنتی که در فصلی از سال اشتغال ایجاد میکند و شخص در فصلهای دیگر سال بیکار است.
وی اضافه کرد: نکته مثبت دیگر برای کشت گلخانهای ارزآوری این محصولات است، در حال حاضر محصولات تولید شده در گلخانههای استان اصفهان علیرغم محدودیتها، به روسیه، کشورهای حاشیه خلیجفارس و عراق صادر میشود.
به گفته مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان تا پنج سال آینده سطح زیر کشت گلخانهای استان از سه هزار و ۶۰۰ هکتار میگذرد و با این توسعه میزان تولید و اشتغال دو برابر میشود.