گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

برداشت سیر در بخش شهداد کرمان

کشت محصول سیر در منطقه شهداد از نیمه های شهریور ماه شروع شده و اکنون با گذشت حدود 7 ماه از تاریخ کشت به مرحله برداشت محصول رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان،  مسعودی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان ضمن اعلام این خبر افزود: با توجه به آغاز فصل برداشت محصولات زراعی در بخش شهداد از جمله سیر و پتانسیل های بالقوه و بالفعل و شرایط آب و هوایی خاص شهداد، کشت اقتصادی این محصول چند سالی است در منطقه شروع شده و با توجه به این نکته که زمان برداشت این محصول زمانی است که هنوز محصول سیر سایر نقاط کشور به مرحله برداشت نرسیده، کشاورزان منطقه به صورت چشمگیری به  کشت این محصول روی آورده اند.

وی افزود: کل سطح زیر کشت این محصول در سطح شهرستان ۶۰۰ هکتار است و کشت محصول سیر در منطقه شهداد از نیمه های شهریور ماه شروع شده وبا گذشت  حدود ۷ ماه از تاریخ کشت به مرحله برداشت محصول رسیده است.

وی در ادامه گفت: برداشت این محصول از تاریخ  دهم فروردین ماه سال جاری  در سطح ۶۰۰ هکتار از اراضی زراعی بخش شهداد آغاز  و پیش بینی می گردد تا یک ماه نیز ادامه داشته باشد.

مسعودی گفت:پیش بینی عملکرد در واحد سطح  بطور متوسط ۴۵ تن سیر تازه همراه با شاخ و برگ  و تولید حدود ۲۷۰۰۰ می باشد که  در طول مدت برداشت این محصول به طور متوسط روزانه ۱۰۰ نفر در هر هکتار به صورت مستقیم به امر برداشت مشغول بوده و مصارف این محصول قسمتی در بازار شهرستان و اکثر محصول  به سایر  استانهای کشور و در صورت فراهم شدن شرایط صادرات و بازار فروش به کشورهای حاشیه دریای خزر و عمدتا روسیه صادر می‌شود.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ايانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا