گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

تولید ۴۴۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: سال گذشته 449 میلیون قطعه جوجه یکروزه در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال 97 حدود 24 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، علیرضا عطایی نژاد گفت: سال گذشته ۴۴۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ حدود ۲۴ درصد رشد داشته است.

وی افزود: از این مقدار جوجه‌ریزی، ۱۳۷ میلیون قطعه در واحدهای مرغداری گوشتی استان توزیع شد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مازندران دارای ۲۱۱ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۶.۳ میلیون قطعه‌ است.

عطایی نژاد بیان کرد: مازندران با دارا بودن ۴۲ واحد جوجه کشی با ظرفیت سالانه یک میلیارد قطعه، رتبه نخست را در تولید جوجه کشور داراست.

وی اظهار کرد: سال گذشته از این مقدار جوجه ریزی در استان، ۲۵۶ هزار تن گوشت سفید تولید شد که بیش از ۷ درصد نسبت به سال ۹۷ رشد داشته است.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ايانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا