۹۰۰ تن ذرت شیرین در مرودشت تولید شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید ۹۰۰ تن بلال ذرت شیرین از سطح ۴۵ هکتار از زمین های زراعی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، عزیز رحیمی گفت: ذرت شیرین در تناوب با گندم در اواخر تیر ماه کشت و در اواخر مهرماه برداشت می شود.
وی با بیان اینکه ذرت شیرین با دستگاه ردیف کار کشت می شود، افزود: میزان بذر مصرفی برای کشت این محصول حدود ۳۵ کیلوگرم در هکتار است.
رحیمی یادآور شد: طول دوره رشد این گیاه حدود ۹۵ تا ۱۰۰ روز است و با توجه به اینکه این گیاه تحمل یخبندان را ندارد نباید برداشت به تاخیر بیفتد.
این مقام مسئول به برداشت ذرت شیرین به صورت دستچین اشاره کرد و افزود: بالا بودن هزینه کارگری و کمبود کارگر در زمان برداشت از جمله مشکلات است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ابراز کرد: محصول تولیدی جهت فرآوری و تهیه کنسرو به کارخانه های صنایع تبدیلی کنسرو سازی به استان های تهران، اصفهان وخراسان رضوی حمل می شود.
ذرت شیرین از نظر ویتامینهای مختلف غنی میباشد و شامل ویتامینهای b، A و C است. همچنین دارای عناصر معدنی از قبیل کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم به میزان زیاد و منگنز میباشد.
مرودشت در ۴۵ کیلومتری شمال شیراز واقع شده است.