گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

افزایش سطح زیر کشت زعفران در شهرستان زرند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرند با اشاره لزوم روی آوردن به کشت‌های جایگزین با نیاز ابی کم گفت: سطح زیر کشت زعفران تا قبل از سال 96 میزان 340 هکتار بوده که با 40 هکتار افزایش به 380 هکتاررسیده است و علت افزایش سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان نیاز آبی کم و ارزش اقتصادی بالای این محصول وترویج آن توسط کارشناسان بود.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، علی زارعی افزود:درسال جاری  ۱۲۰۰ کیلوگرم زعفران از مزارع این شهرستان برداشت که  بیشترین سطح زیر کشت محصول مربوط به دشتخاک وسربنان است

زارعی افزود: زعفران ازنظر رونق تولید  باعث مهاجرت معکوس گردیده و بسیاری به روستای سربنان و دشتخاک برگشته و باعث  رونق تولید شده اند.

وی گفت: زعفران به ازاء هرهکتار به طور دائم یک نفر اشتغالزایی داشته ودرزمان برداشت و فراوری گل تعداد ۱۲ هزار نفر روز اشتغالزایی داشته و از آنجایی که پس از برداشت محصول نیاز به جداسازی زعفران از گل توسط زنان روستایی انجام می‌شود، بنابراین باعث ایجاد مشاغل خانگی روستایی شده است ومیزان استقبال کشاورزان برای کشت این محصول بسیار خوب بوده به‌طوری‌که کشاورزان سایر مناطق به‌دلیل اینکه زعفران نیاز آبی کمی دارد به این کشت روی آوردند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرند از مردم دعوت کرد تا مشکلات فنی و نیازهای اموزشی خود را در این خصوص با کارشناسان مراکز خدمات در میان گذارند.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا