گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

برداشت بیش از ۲۰۰ هزار تن انگور از باغات استان

رسول جلیلی با بیان این مطلب گفت: سطح باغات انگور استان ۲۰هزار و 372 هکتار بوده و شهرستان ارومیه با بیش از ۱۱ هزار هکتار رتبه اول سطح زیر کشت این میوه در استان می باشد و امسال با پیش بینی تولید بیش از 140 هزار تن بیشترین میزان تولید را در استان به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان غربی، وی با بیان اینکه این استان رتبه چهام کشوری در تولید انگور را به خوداختصاص داده است ، تصریح کرد: حدود ۳۵ درصد از محصول تولیدی انگور به صورت تازه خوری و حدود۳۰  درصد نیز تبدیل به کشمش می شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت:  بخشی از انگور تولیدی نیز سالانه به کشور های عربی و روسیه صادر می شود.
جلیلی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ رقم انگور در استان تولید می شود بیان کرد: رقم سفید کشمشی، قرمز کشمشی، تبرزه سفید و قرمز، ریش بابا، حسینی، خلیلی، لعل بیدانه و قزل اوزوم از جمله آنهاست.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه از برگ مو وهسته این میوه بهشتی برای تهیه غذا و روغن گیری استفاده می شود، گفت:  انگور به صورت دوشاب (شیره)،کشمش ،سبزه، آبمیوه،سرکه و غوره در صنایع تبدیلی تولید می شود.
وی با بیان اینکه نیمه اول مردادماه بهترین زمان آبغوره گیری است، ادامه داد: در این استان که بالغ بر ۲۰هزار هکتار باغ انگور را دارا می باشد ،هر ساله در مرحله غوره شدن و قبل از رسیدن و شیرین شدن انگور بخشی از غوره ها به آبغوره تبدیل می شود .
جلیلی خاطر نشان کرد: انگور دومین محصول باغی استان بوده و بیش از ۳۰ هزار بهره بردار به طور مستقیم و ۳۰هزار نفربه صورت غیر مستقیم در امر داشت و برداشت، بسته‌بندی و حمل و نقل انگور فعالیت نموده و از این راه امرار معاش می‌ کنند.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا