گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

قصه نان محلی پیازی

در روزهایی که پخت نان محلی و سنتی در کشور به تدریج در حال فراموشی است، اما در روستای «دهمیان» سواد کوه بسیاری از خانواده‌ها در ایام خاصی اقدام به پخت نان محلی «پیازی» می‌کنند.

در روزهایی که پخت نان محلی و سنتی در کشور به تدریج در حال فراموشی است، اما در روستای «دهمیان» سوادکوه بسیاری از خانواده‌ها در ایام خاصی اقدام به پخت نان محلی «پیازی» می‌کنند.

نان پیازی منطقه سوادکوه روستای دهمیان به شماره ۲۲۲۲ در فهرست ملی حاملان میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
خبرگزاری مهر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا