گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

تولید زعفران به روش آیروپونیک در اصفهان

پژوهشگر و کشاورز اصفهانی موفق شد زعفران به روش آیروپونیک تولید کند .

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، خانم امینی کارشناس ارشد کشاورزی با بیان اینکه در این روش با بی‌نیاز شدن از زمین و نیاز بسیار کم به آب، در حجم انبوهی زعفران تولید می‌شود گفت: در این روش گیاه زعفران در فضای سرپوشیده با کنترل دما و رطوبت کشت شده و جوانه‌های گل ده پرورش داده می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه برای تولید ۵۰۰ گرم زعفران باید ۵۰۰ کیلوگرم پیاز در ۱۰ هزار متر مربع کاشته شودافزود: در روش آیروپونیک بدون نیاز به خاک و آب در ۳۰ متر مربع میتوان همین مقدار زعفران برداشت می‌شود.

این پژوهشگر اصفهانی گفت: زعفران گیاه ارزشمند و پرسودی است که در طول هزاران سال در ایران کشت می‌شودو با توجه به خشکسالی و کم آبی مشکلات زیادی در راه تولید این محصول وجود دارد.

۰%

امتیاز کاربر: ۱.۳ ( ۱ نتایج)
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا