گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

همکاری ایران و فائو برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی

ایران و فائو برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، در جلسه دیدار محمدرضا درگاهی رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با «گرولد بودکر» نماینده سازمان خواربار جهانی (فائو) در ایران، یادداشت تفاهمی برای تأمین تجهیزات، ادوات و آفت‌کش‌های مورد نیاز و همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی، انجام امور رسانه‌ای در زمینه مبارزه و سرکوب آفت ملخ صحرایی بین دو طرف امضا شد.

در این جلسه، رئیس سازمان حفظ نباتات کشور ضمن تشکر از سازمان فائو و دفتر امور بین الملل و سازمان‌های تخصصی وزارتخانه برای پیگیری‌های انجام شده، اظهار کرد: با توجه به اینکه ایران اولین کشور عضو گروه SWAC هست که آفت ملخ صحرایی پس از مهاجرت به آن وارد می‌شود، مبارزه و سرکوب این آفت در منطقه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و چنانچه مبارزه خوب و مناسب صورت پذیرد، سایر کشورهای عضو از جمله هندوستان پاکستان و افغانستان نیاز کمتری به مبارزه گسترده بر علیه این آفت خواهند داشت.

درگاهی تصریح کرد: کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان سعودی، امارات متحده عربی و عمان نیز باید با حساسیت بیشتری نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند تا حجم ورودی آفت به کشور ایران کاهش یابد.

وی از سازمان فائو خواست تا هشدارهای لازم را به کشورهای این منطقه اعلام کند.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور اضافه کرد: تاکنون، عملیات مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سطح ۳۶ هزار و ۹۹۳ هکتار از اراضی پنج استان جنوبی کشور انجام شده است.

درگاهی ادامه داد: مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استان‌های هرمزگان در سطح ۱۸ هزار و ۷۷۰ هکتار، خوزستان در ۵ هزار و ۹۵۲ هکتار، سیستان و بلوچستان در ۴ هزار و ۶۱۷ هکتار، فارس در ۴ هزار و ۶۴ هکتار و در بوشهر در سطح ۳ هزار و ۵۹۰ هکتار انجام گرفته است.

در ادامه این جلسه، نماینده سازمان فائو در ایران با قدردانی از فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده و همچنین حساسیت ویژه‌ای که کشور ایران نسبت به مبارزه با آفت ملخ صحرایی دارد، موارد مطرح شده از سوی رئیس سازمان حفظ نباتات را تأیید کرد و افزود: کمک‌های انجام شده در قالب طرح تی سی پی تنها قطره‌ای از دریای هزینه‌ها و امکانات مورد نیاز برای سرکوب حجم بسیار زیاد از این آفت است که امیدواریم این اقدام زمینه‌ای باشد تا بتوانیم در گام‌های بعدی کمک‌های دیگری تخصیص داده و همچنین مشارکت صندوق‌های بین المللی را نیز در این زمینه جلب نمائیم.

بودکر خاطرنشان کرد: با امضا این سند از همین امروز نسبت به انجام رایزنی‌های لازم در زمینه خرید و ارسال ادوات و امکانات مورد نیاز و ارسال آنها به ایران اقدام می‌شود ضمن آنکه برخی از نیازها هم که در داخل ایران قابل تولید و تأمین باشد از ظرفیت آنها استفاده خواهد شد.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
خبرگزاری مهر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا