طرح ارتقای بهداشتی کیفیت گوشت مرغ، به سود تولید کننده و مصرف کننده است
در بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی از یکی از کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان تبریز بر اجرای کامل و دقیق طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ تاکید شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، در این بازدید مهندس اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین مجید نجفی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان و دکتر امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی استان و هیات همراه ضمن نظارت بر فعالیت این کشتارگاه، از بخش های مختلف کشتارگاه بازدید به عمل آوردند. رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی دراین بازدید شبانه ضمن تقدیر از اقدامات کنترلی و نظارتی اداره کل دامپزشکی استان در بحث تولید گوشت مرغ بهداشتی و با کیفیت، اذعان داشت: طرح ارتقای بهداشتی کیفیت گوشت مرغ از اقدامات خوبی است که باعث می شود به مرور زمان کیفیت تمامی گوشت مرغهای تولیدی در استان بالا رود و این موضوع در نهایت، هم به سود تولید کننده و هم به سود مصرف کننده خواهد بود.
مدیر کل دامپزشکی استان نیز ضمن ارائه مطالبی در خصوص اجرای طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ تولیدی افزود: نظارتهای دامپزشکی در جهت پیشگیری از بروز تخلفات و اجرای دقیق طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ به طور مستمر در حال انجام است و طی مراحل کامل خنک سازی و رعایت زنجیره سرد در حمل و نقل و عرضه از جمله مواردی است که دامپزشکی استان بر آنها نظارت کافی دارد.
دکتر بهداد افزود: کشتارگاه ها به نوعی بازوی اجرایی سازمان دامپزشکی محسوب می شوند و نقش ارزنده ای در بهداشت و سلامت جامعه ایفا می کنند، هدایت و حمایت از کشتارگاه ها وظیفه ای است که تواماً بر عهده ما در اداره کل دامپزشکی استان است.