انار ارسنجان گواهی سلامت “ICM” گرفت
مدیر جهاد کشاورزی ارسنجان از صدور پروانه "کاربرد حد مجاز آلاینده" یا پروانه "ICM " برای محصول انار این شهرستان در سطح ۴۵ هکتار خبر داد.
سید ناصر خرمی چهارشنبه ۱۵ دی در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه تولید محصولات گواهی شده و ارگانیک از اولویتهای بخش کشاورزی است، اظهار کرد: گواهی نامه مذکور بر اساس «بند ج ماده ۳۱ بخش کشاورزی قانون برنامه ششم توسعه مطابق دستورالعمل اجرایی مدیریت تلفیقی محصولات کشاورزی» صادر شده است.
او با تاکید بر لزوم ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تجاری سازی محصول انار در ارسنجان، عنوان کرد: پس از بررسیهای آزمایشگاهی و تایید عدم وجود نیترات، سموم و فلزات سنگین در انار، گواهی تولید محصول سالم از سوی انجمن صنفی کلینیکهای گیاهپزشکی فارس برای این محصول صادر شد.
حسینی خرمی سطح باغهای انار در این شهرستان را ۱۵۵۰هکتار اعلام کرد.
او افزود: میوه انار دارای خواص غذایی و دارویی متعدد است که علاوه بر تازه خوری، در تولید رب انار، آب انار، روغن هسته انار، داروهای تقویتی و طبی و در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود و تولید محصول سالم میتواند در ارتقاء سلامت جامعه و توسعه پایدار کشاورزی موثر باشد.