گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

چرا روسیه محموله فلفل ایران را برگشت زد؟

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: علت استرداد محموله‌های فلفل ایران از روسیه، استفاده از چهار نوع سم برای پرورش این محصول است که این سموم در روسیه به ثبت نرسیده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کیخسرو چنگلوایی افزود: در نامه سرویس فدرال نظارت بر حقوق مصرف کنندگان روسیه آمده است که در محموله‌های فلفل از چهار نوع سمی استفاده شده که در کشور روسیه به ثبت نرسیده و از تاریخ ۸ آذر روسیه واردات این محصول به کشورش را ممنوع کرده است.

وی گفت: وظیفه سازمان حفظ نباتات بررسی آفت، بیماری و علف هرز است که در محموله مذکور مشکلی در این خصوص وجود نداشته و بحث بررسی میزان سم در محصولات به سازمان غذا و دارو بازمی گردد که باید این بررسی‌ها به طور دقیق صورت پذیرد.

چنگلوایی افزود: روسیه هیچ گاه در قالب نامه و شیوه نامه اعلام نکرده بود که این سموم در کشورش به ثبت نرسیده و اگر قرار به عدم استفاده از این سموم در محصولاتی که به این کشور صادر می‌شود بود باید این موضوع از سه ماه قبل به ایران اطلاع داده می‌شد و در این خصوص ایراد به طرف روسی وارد است که موضوع به شکل ضربتی اعلام شده است.

وی گفت:، اما به هر صورت سازمان غذا و دارو باید این موارد را به طور دقیق بررسی و اگر مشکلی بود از صادرات جلوگیری کند مکاتبه‌ای نیز با وزارت بهداشت انجام شده که نیرو‌های سازمان غذا و دارو می‌بایست در مبادی خروجی مستقر باشند و محصولات را مورد بررسی قرار دهند حتی بهتر است که این کار را در استان‌ها و پیش از آن که محصولات به مرز برسد انجام شود.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: برای مصرف این محصولات در داخل نیز می‌بایست بررسی‌های لازم توسط سازمان غذا و دارو انجام شود و اگر مشکلی نبود می‌توان این محصولات را در داخل به مصرف رساند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سازمان غذا و دارو در بررسی این محصولات کوتاهی داشته است؟ گفت: ما همه دولتی هستیم و نمی‌خواهیم این مسایل را عنوان کنیم، اما مهم از الان به بعد است که این بررسی‌ها به طور کامل و دقیق انجام شود تا مشکلی در این راستا به وجود نیاید.

چنگلوایی گفت: به نظر می‌رسد این ممنوعیت که تنها شامل محصول فلفل است مقطعی باشد و با رایزنی‌هایی که انجام می‌شود مشکل برطرف شود.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
خبرگزاری تسنیم
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. تولید اسید سیتریک اسید از ماده Aspergillus niger
    هر ساله بیش از یک میلیون تن از آن تولید می شود. از این ماده به طور گسترده ای به عنوان عامل طعم دهنده در مواد غذایی گوناگون استفاده می شود. این پودر غلیظ به دلیل عطر و طعم ترش، کیفیت نگهدارنده و توانایی عملکرد به عنوان یک بافر pH ارزش زیادی دارد. به همین دلایل، اسید سیتریک در لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از غذاها در آشپزخانه ها یافت می شود.
    برای اطلاعات بیشتر وارد لینک زیر شوید
    https://pouyavision.com/product/citric-acid/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا