گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

گرسنگی در دنیا به بالاترین رقم طی ۱۵ سال گذشته رسید

بحران کرونا باعث شده ۳ میلیارد نفر در دنیا هزینه یک رژیم غذایی سالم را نداشته باشند و گرسنگی به بالاترین رقم طی ۱۵ سال گذشته برسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، بحران اقتصادی و اختلال در سیستم غذایی در نتیجه همه‌گیری ویروس کرونا سوء تغذیه در زنان و کودکان را بدتر کرده و ۳۰ میلیارد دلار به بهره‌وری دنیا در آینده خسارت می‌زند.

طبق جدیدترین مطالعه‌ای که در مجله نیچر فود منتشر شده، ۳ میلیارد نفر هزینه یک رژیم غذایی سالم را به خاطر همه‌گیری کرونا ندارند. این شرایط برای مادران و کودکان در کشورهای کم درآمد و دارای درآمد متوسط وخیم تر است.

زنجیره های عرضه برای مواد غذایی مغذی و فاسدشدنی مثل میوه‌ها، سبزیجات، لبنیات، گوشت و ماهی باعث بی‌ثباتی قیمت و کاهش مصرف آنها شده است. خانواده ها به منابع ارزانتر غذایی مثل غذاهای پر نشاسته، غلات، روغن‌ها و مواد غذایی فرآوری شده با کیفیت پایین‌تر روی آورده‌اند.

بحران کرونا باعث میشود تا ۲۰۲۲، تعداد کودکانی که وزنشان نسبت به قد آنها پایین است، ۹.۳ میلیون نفر افزوده شود و ۲.۶ میلیون کودک دیگر هم قد کوتاه‌تری نسبت به سنشان داشته باشند. این بحران باعث مرگ ۱۶۸۰۰۰ کودک و ۲.۱ میلیون مورد کم خونی در مادران خواهد شد.

محققان عقیده دارند اگر یک اقدام سریع و استراتژیک در مورد این بحران صورت نگیرد، کرونا نه تنها نابرابری در بیماریها، سوء تغذیه و مرگ و میر را شدیدتر می‌کند، بلکه توسعه سرمایه های انسانی و رشد اقتصادی برای نسل آینده را به خطر می‌اندازد.

طبق گزارش سازمان ملل، گرسنگی در دنیا به بالاترین رقم طی ۱۵ سال گذشته رسیده و یک دهم جمعیت دنیا در ۲۰۲۰ سوءتغذیه داشته‌اند. بنابراین دنیا برای رسیدن به هدف پایان گرسنگی تا ۲۰۳۰ راه سختی در پیش دارد.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
خبرگزاری تسنیم
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا