گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

بیش از ۱۳ میلیون دلار ارزش صادرات فرآورده‌های دامی استان اصفهان

ارزش صادرات محصولات فرآورده‌های دامی استان اصفهان در سه ماهه نخست امسال به بیش از ۱۳ میلیون دلار رسید.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در این مدت افزون بر ۱۰ هزار و ۶۶۰ تُن انواع محصولات و فرآورده‌های دامی از استان صادر شد که مرغ، تخم مرغ، ماهی، میگو، خامه، پنیر، خامه پاستوریزه و استریل، عسل، پای مرغ، پنجه مرغ، هزارلا، پودر آب پنیر، کنسانتره شیر و روغن صنعتی طیور از مهمترین محصولات صادراتی استان بوده است.

شهرام موحدی با بیان اینکه ۶۵ درصد صادرات خامه کشور به روسیه از استان اصفهان بوده است اضافه کرد: بیش از ۱۳ هزار تن خامه پاستوریزه و استریل پارسال از اصفهان به روسیه صادر شد.

استان اصفهان رتبه اول تولید شیرخام، گوشت مرغ و بوقلمون، رتبه دوم تولید تخم مرغ، رتبه سوم تولید عسل و رتبه چهارم تولید گوشت قرمز کشور را دارد.

استان اصفهان با بیش از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار رأس انواع دام یکی از قطب‌های تولید فرآورده‌های دامی در کشور است.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا