جوجهریزی در استان بوشهر از ۲۰ میلیون قطعه فراتر رفت
جوجه ریزی در استان بوشهر در سال جاری از 20میلیون قطعه فراتر خواهد رفت و تولید گوشت مرغ استان به 36هزار تن خواهد رسید.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان بوشهر، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تولید گوشت مرغ در قبل وبعد از انقلاب قابل مقایسه نیست. پرورش طیور در استان بوشهر به شیوه صنعتی با یک واحد آموزشی و ترویجی مربوط به اداره کل کشاورزی وقت در سال ۱۳۴۹ با ظرفیت ۵۰۰۰ قطعه در هر دوره در اطراف برازجان شروع گردید که این واحد تا ابتدای انقلاب به عنوان تنها واحد صنعتی مرغداری با دو دور جوجه ریزی و تولید بسیار ناچیز در سال قلمداد می گردید.
قطبی افزود: پس از انقلاب و به ویژه طی سه دهه اخیر به دلیل شرایط مناسب استان در امر پرورش تعداد واحدهای مرغداری به ۲۲۷ واحد پرورش نیمچه گوشتی و ظرفیت ۶/۶میلیون قطعه در هر دوره رسیده است. به گونه ای که پیش بینی می شود جوجه ریزی در استان بوشهر در سال جاری از ۲۰میلیون قطعه فراتر رود و تولید گوشت مرغ استان به ۳۶هزار تن برسد.
قطبی اظهار کرد: وجود سالن های پرورشی مناسب و مجهزبه سیستم های نوین گرمایشی، سرمایشی، آبخوری و دان خوری و تهویه، تعداد ۴دوره پرورشی میانگین جوجه ریزی در طول سال میانگین طول دوره ۴۴روزه، با میانگین وزن مرغ زنده ۲.۴کیلوگرم و با مصرف حداقلی دارو در واحدهای مرغداری استان، سرمایه گذاری ۵۰۰۰میلیارد ریالی و اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ۳۰۰۰نفر از جمله مشخصات صنعت مرغ گوشتی در استان بوشهر می باشد.
وی گفت : ۲ واحد کارخانه جوجه کشی و ۱ مزرعه مرغ مادر گوشتی برای اولین بار در سال آینده در استان بوشهر راه اندازی می شود که این واحدها ضمن کامل کردن زنجیره صنعت مرغ گوشتی در استان بوشهر موجب تامین بخشی از جوجه یک روزه واحدهای پرورش گوشتی موجود در استان خواهند شد