گروه مشاوران برندینگ فراسو
روستاها

روستای بوریدر

روستای بوريدر از توابع بخش مرکزی شهرستان سروآباد، استان كردستان واقع در منتهی الیه ضلع شرقی دهستان پايگلان با فاصله ۲۶ کیلومتری از مرکز شهرستان با جاده ارتباطی آسفالته قرار دارد.

روستای بوريدر از توابع بخش مرکزی شهرستان سروآباد، استان كردستان واقع در منتهی الیه ضلع شرقی دهستان پايگلان با فاصله ۲۶ کیلومتری از مرکز شهرستان با جاده ارتباطی آسفالته قرار دارد.

آب و هوای بوريدر

معتدل و كوهستاني.

مساحت

روستای بوريدر دارای بیش از ۵۵۰۰۰هکتار اراضی ملی و مستثنیات می باشد.

موقعیت جغرافیایی روستا بوریدر

 همسایگان

چشميدر ـ نسنار – هرسین – خواشت – سپی بن – لنگریز – نیاباد – ماضي بن – سرومال.

منابع اصلی درآمد اهالی

زراعت ، دامداری و   خدماتی ــ ۵۰% در بخش دامداری و کشاورزی ۴۷% در بخش خدمات و ۳% به کار قالی بافی و كلاش اشتغال دارند.

منابع تامین آب روستا

۱۰حلقه چاه نيمه عميق با دبی حدود ۱/۵ تا ۶ اینچ و اراضي و باغات از رودخانه و چشمه ها  را آبیاری میکنند.

آب رسانی روستا در سال۱۳۷۷و برق رسانی در سال ۱۳۷۱ انجام شد ، دیگر امکانات  موجود روستا شامل مدارس راهنمایی و ابتدایی ـ دهیاری ـ   پایگاه بسیج ـ خانه بهداشت ـ  مركز درماني ـ   مخابرات و تلفن منازل ـ  شرکت تعاونی روستایی  ـ پست و پست بانک ـ مسجد جامع -پارك كودك میباشد .

وجه تسمیه و قدمت روستا

روستای بوریدر قبلا(ببری در) نام داشته است محلی که در آن جا ببرهای وحشی زندگی می کرده اند. قدمت آن به دوران اولیه اسلام و زمان عبدالله بن عمر برمی گردد. مسجد عبدالله در روستا وجود دارد و مردم در آن عبادت می کنند که قدمت آن به سیصد سال پیش باز می گردد.

شغل اهالی روستای روستای بوریدر

شغل اکثر مردم روستا بوریدر باغداری، دامداری، کشاورزی و کارهای ساختمانی است و روستاییان از این راه امرار معاش می‌کنند. روستاییان غالبا به کشت شبدر، گندم، جو، پیاز، گوجه فرنگی و سیب زمینی می‌پردازند که این کشت‌ها را به صورت دیمی و آبی انجام می‌دهند. همچنین در باغ‌های خود انواع درختان زردآلو، گلابی، توت، آلوچه و سیب را می‌کارند.

این اهالی امروزه در زمینه فعالیت‌های تولیدی همچون کارگاه‌های نجاری و جوشکاری، صنایع دستی همچون قالی بافی و کار بر روی ماشین آلات راه سازی فعالیت می‌کنند. از میان تمام جمعیت روستا ۳۴۲ نفر از آنها شاغل هستند که ۳۲۲ نفر از این تعداد مرد و تنها ۲۰ نفر آنها زن می‌باشند. با استناد به سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۰ جمعیتی معادل ۹۴۹ نفر را دارد که ۴۷۰ نفر از این تعداد مرد و ۴۷۹ نفر زن هستند که در ۲۹۴ خانواده تقسیم شده‌اند و نسبت جنسیتی آنها ۹۸ می‌باشد.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا