سال های ۱۳۲۰ الی ۱۳۳۰ معدود ماهی فروشان پایتخت به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسیدند که نسل اول خانواده در پی روزی حلال چشم به سخاوت دریا دوخته و با اتکا به همت خویش مردم پایتخت را با محصولات پروتتینی دریایی آشنا کردند. سال۴۳ الی ۴۸بواسطه رونق اقتصادی و ورود تجهیزات سرمایشی ونگهداری نسل دوم خانواده، دریای جنوب و سفره رنگین آب های خلیج فارس وطعم لذیذ ماهی و میگو جنوب را با تشکیل بازار عمده فروشی سرچشمه تهران، به مردم پایتخت شناساندند. بعد از انقلاب اسلامی بود که نسل حاضر وارد صحنه شد، علیرغم شرایط نا مساعد اقتصاد در زمان جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس، این نسل نو پا که توزیع عمده کشوری را در اختیار گرفته بود با همکاری ومساعدت متولیان امرو نهادهای دولتی از جمله شیلات ودامپزشکی و… اجازه ندادند که حتی یک روز زنجیره صید و حمل و توزیع از حرکت بایستد و… اینک ….
آری ۷۰ سال حضور مستمر سه نسل در بازار تهیه تولید و فرآوری آبزیان، اینک با تجارب جهانی و تجارت بین المللی سیفود آمیخته و با به روز ترین و استاندارترین تجهیزات عمل آوری وبسته بندی دنیا در خدمت هموطنان عزیز میباشد.