سید محسن حسینی درسال ۱۳۴۹در شهر بندرانزلی به دنیا آمد اودرسال ۱۳۷۰و پس از انجام خدمت مقدس سربازی فعالیت خود را در تهران آغاز کرد پس از ۵سال تلاش بی وقفه در کنار برادرش سید ایوب حسینی که خود از پیشتازان خشکبار در ایران و کانادا می باشد و با کمک ایشان موفق به تاسیس اولین شعبه در میدان شهدا گردید. وی با رویکردی مشتری مدارانه به فعالیت خود ادامه داد و به لحاظ عرضه محصولات باکیفیت ونیز بهره گیری از پرسنل کارامد و نیز رعایت کامل حقوق مصرف کننده هر روز بر خیل مشتریان خود افزود.وی در سال ۱۳۸۸موفق به راه اندازی کارخانه فراوری خشکبار گردید. با گذشت زمان و به لحاظ افزایش کیفی محصولات خشکبار محسن موفق به اخذ گواهینامه های iso9001 iso2200 haccp گردید.همزمان بااین موفقیت بزرگ ونیز ایجاد تحول در بسته بندی ونحوه ی عرضه محصولات همچنین اوج گیری درخواست مشتریان در سایر نقاط شهر تهران نیاز به تاسیس یک شعبه ی جدید به شدت احساس می شد تا اینکه با عنایات ویژه ی پروردگار شعبه دوم خشکبار محسن درخیابان پاسداران افتتاح شد.
اکنون به لحاظ گسترش طیف مصرف کنندگان محصولات خشکبار محسن سیاستگذاری توسعه شعب در دستور کار مدیریت قرار گرفته و این مجموعه ی روبه رشد در نظر دارد نسبت به تاسیس شعب در نقاط مختلف کشور اقدام نماید.
رویکرد توجه مستمر به مشتریان همواره در منشور اخلاقی خشکبار محسن مد نظر قرار گرفته وبا توسعه ی سرویس دهی و عرضه محصولات با کیفیت به مشتریان خشکبار محسن رسالت خود را در خدمت رسانی به همه ی ایرانیان ادامه خواهد داد. بدون شک پیشنهادات وانتقادات سازنده ی مشتریان و همه ی مصرف کنندگان ارجمند کمک شایانی به پویایی وحرکت روبه رشد این مجموعه خواهد نمود.