گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

جلوگیری از هدر رفت ۱۱۱ هزار تن محصول کشاورزی با فرآوری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، تصریح کرد: با فرآوری محصولات کشاورزی از هدر رفت ۱۱۱ هزار تن محصول کشاورزی جلوگیری می شود.

به گزارشخبرنگار ایانا در استان زنجان، جواد تاراسی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، با بیان اینکه استان زنجان در حوزه صنایع تبدیلی رتبه اول کشوری را دارد،تصریح کرد: با فرآوری محصولات کشاورزی از هدر رفت ۱۱۱ هزار تن محصول کشاورزی جلوگیری میشود.

جواد تاراسی با بیان اینکه سالانه نزدیک به سه میلیون تن محصولات کشاورزی در زنجان تولید می شود، گفت: روزانه بیش از ۳۰۰ تن میوه و صیفی جات درمیوه و تربار زنجان به فروش می رسد.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد محصولات کشاورزی استان زنجان در صنایع تبدیلی فرآوری می شود، اظهار کرد: طی سال گذشته بیش از ۶۰ هزار تن محصولات کشاورزی به ارزش شش هزار میلیارد تومان صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، با بیان اینکه زیتون، انگور، حبوبات، جو، گوجه فرنگی، سیب زمینی، سیر عمده محصولات قابل فراوری استان زنجان است، گفت :۶۰ نوع محصول باغی و زراعی در استان وجود دارد.

تاراسی تاکید کرد: توسعه صنایع تبدیلی جزو برنامه های مهم جهاد کشاورزی در سال جهش تولید است و برنامه ریزی خوبی در دستور کار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، تاکید کرد: جهاد کشاورزی استان برای توسعه صنایع تبدیلی تسهیلات خوبی پراخت می کند.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا