گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

شرکت تعاونی هندوشکا، اولین زنجیره تأمین گوشت بوقلمون در کشور

معاون تولیدات دامی سازمان تصریح کرد: استان زنجان با تولید بیش از 10 درصد گوشت بوقلمون یکی از قطب های تولید این محصول در کشور بوده و در حال حاضر تعداد واحدهای فعال درزمینه پرورش بوقلمون گوشتی ، 31 واحد با مجموع ظرفیت 215100 قطعه در دوره است.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان زنجان، سید محمد علی صادقی ضمن اعلام  این خبر افزود: در راستای اجرای سیاست های وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر اصلاح ساختار صنعت طیور کشور و بهبود فضای کسب و کار، همچنین به منظور کاهش هزینه های تولید ، افزایش بهره وری و توسعه اقتصادی واحدهای پرورش بوقلمون در استان، شرکت تعاونی صنعت یکپارچه بوقلمون شمال غرب (هندوشکا) فعالیت زنجیره­ای خود را در سال ۱۳۹۴ با تعداد ۱۰ عضو اصلی اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی به عنوان اولین زنجیره واقعی تولید گوشت بوقلمون در کشور آغاز کرده و نسبت به تکمیل زنجیره تولید خود اقدامات ذیل را فراهم کرده است:

  1. احداث سه مزرعه مادر بوقلمون به ظرفیت (مجموعاً) ۱۵۰۰۰ قطعه بوقلمون مادر.
  2. تعداد ۳۵ واحد پرورشی تحت پوشش ، جمعاً به ظرفیت ۲۵۰۰۰۰ قطعه در هر دوره. البته با تأسیس و تکمیل واحد های در دست اجرا ظرفیت نهایی ۳۰۰۰۰۰ قطعه خواهد بود.
  3. قرارداد با کارخانه­های خوراک دام و طیور و تولید کنسانتره ویژه بوقلمون هندوشکا در استان زنجان و خوزستان که با استقبال پرورش دهندگان نیز مواجه شده است.
  4. قرارداد با کشتارگاه های طیور داخل و خارج از استان و کشتار ماهیانه ۷۰۰۰۰ قطعه بوقلمون. همچنین تکمیل و راه اندازی خط کشتار بوقلمون مالکیتی این شرکت دردست اقدام می باشد.
  5. تکمیل ناوگان حمل و نقل تخم نطفه دار ، جوجه و بوقلمون زنده به ظرفیت ۲۸۲۰ قطعه
  6. تکمیل ناوگان حمل و نقل گوشت بوقلمون به ظرفیت ۴۲ تن ( کامیونت یخچال دار)
  7. قرارداد با کارخانه کنسرو سازی مازندران برای کنسرو گوشت بوقلمون در طعم های مختلف
  8. طراحی برند هندوشکا برای محصولات شرکت
  9. قطعه بندی بوقلمون به ظرفیت ۵ تن در روز و همکاری با شرکت پشتیبانی امور دام .
  10. توزیع و عرضه مستقیم گوشت بوقلمون در میادین عمده عرضه گوشت
  11. احداث کارخانه جوجه کشی بوقلمون به ظرفیت ۲۵۰۰۰۰ قطعه در هر دوره.
  12. قرارداد با سازمان ها و نهادهای دولتی به منظور تأمین گوشت بوقلمون
  13. آموزش نیروی انسانی متخصص، ماهر و نیمه ماهر در زمینه پرورش بوقلمون مادر و گوشتی
  14. پشتیبانی فنی، تغذیه ای و بهداشتی از واحدهای پرورشی تحت پوشش و تهیه کتابچه راهنمای پرورش بوقلمون گوشتی.
  15. توزیع نرمال جوجه در واحدهای تحت پوشش و سایر مرغداری های کشور با رعایت دستورالعمل ها و قوانین وزارت جهاد کشاورزی تحت نظارت معاونت بهبود تولیدات دامی استان.

       ۱۶.به طور متوسط ماهانه حدود ۷۰۰۰۰ قطعه بوقلمون از نقاط مختلف کشور خریداری ، کشتار و به بازار های مصرف عرضه نموده است.

     معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان متذکر شد: علاوه بر موارد فوق الذکر ساختار مناسب و مطلوب این شرکت باعث شده است تا شاخص های عملکردی مناسبی در زمینه کاهش تلفات و ضریب تبدیل، افزایش شاخص تولید، قابلیت اطمینان بالا برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان و افزایش مصرف سرانه بوقلمون در استان و کشور ایجاد گردد. و از طرفی ایشان امیدوارند با بستر سازی مناسب زمینه های صادرات این محصول با ارزش را فراهم آورند.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا