گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

تولید بیش از ۶۵۰۰ تن انجیرخشک در نی ریز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز گفت: این شهرستان دارای 6500 هکتار انجیر دیم و تولیدی بالغ بر 6500 تن است.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، علیرضا بصیری افزود: برداشت انجیر از اواسط مردادماه آغاز و تا اواسط مهرماه ادامه دارد.

به گفته وی شهرستان نی‌ریز بعد از استهبان دارای  رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید انجیر خشک در استان  است.

بصیری با اشاره به اینکه انجیرستان های دیم نی‌ریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژه ای است، تصریح کرد: انجیر این شهرستان به کشورهای هند، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود،

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز یادآور شد: نبود سرمایه گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش باعث شده این محصول  توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مطلوب از منطقه خارج شود.

شهرستان نی ریز در ۱۹۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
ایانا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا