گروه مشاوران برندینگ فراسو
اخبار و رویدادها

۲برابر شدن تولید مرغ در مازندران

مدیر طیور جهاد کشاورزی مازندران از تولید ۱۲۹هزار تُن گوشت مرغ آماده طبخ امسال در استان خبر داد و گفت: این مقدار در مقایسه با پارسال ۱۰۳درصد افزایش دارد.

محمدعلی یدالهی افزود: مرغداران مازندرانی برای این میزان تولید گوشت مرغ در امسال ۶۹میلیون قطعه جوجه ریزی داشتند.
او با اعلام این که مازندران به دلیل شرایط مناسب اقلیمی و جایگاه مهمی که در صنعت طیور کشور دارد افزود: مازندران تولید ۳۰درصد جوجه یکروزه و ۱۱درصد گوشت سفید کشور را بر عهده دارد.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه همه حلقه‌های مرتبط با طیور شامل لاین، گوشتی و صنایع وابسته به صنعت طیور در استان وجود دارد گفت: ۶واحد مرغ اجداد با ظرفیت ۱۰۷هزار و ۷۸۸قطعه در مازندران فعال است که توان پشتیبانی تولید گله‌های اجداد را در کشور دارد.
یدالهی با اعلام این که ۲۲۰واحد مرغ مادر با ظرفیت ۶میلیون و ۳۰۰هزار قطعه در مازندران وجود دارد افزود: این واحد‌ها توان اسمی تولید ۴۰۰میلیون قطعه جوجه را دارند و می‌تواند ۳۰درصد جوجه کشور را تولید کنند.
او آمار واحد‌های مرغ گوشتی استان را ۲هزار و ۱۴۴واحد با ظرفیت اسمی تولید ۳۹.۵میلیون قطعه اعلام کرد و گفت: این واحد‌ها می‌تواند ماهانه ۱۸میلیون قطعه تولید جوجه داشته باشد، ولی در حال حاضر به طور متوسط ۱۲میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می‌دهند.

۰%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
منبع
itpnews
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا